Refresh
Your Brand

Kopje onder met je hele organisatie?

Samen met de Concept Brigade, twee super-creatives uit de reclame wereld, hebben we een pressure cooker genaamd 'Refresh your Brand’ ontwikkeld. Binnen 5 werkdagen ligt de nieuwe communicatierichting op jullie bureaus.

Op maandag start Rob met een workshop en komen we tot de kern, ofwel het karakter, van je merk. Ook kijken we naar je doelgroep en werknemers. Ervaren zij jouw merk zoals je wilt dat ze het zien? Waar moeten we bijsturen? Hebben we alles helder? Dan volgt de volgende stap. We bepalen de waardepropositie en vertalen deze door naar een nieuwe merkpositionering. Dit alles krijg je overzichtelijk samengevat in een praktisch uitvoerbaar rapport.

Je bijdrage, met maximaal zes medewerkers, van anderhalve dag zit erop. Harry & Richard van Concept Brigade zijn nu aan de beurt. Zij vertalen de nieuwe merkpositionering naar een merkbelofte en ontwikkelen een communicatieconcept. Deze presenteren zij aan het einde van de week.

Focus, helderheid en nieuw perspectief

Refresh your Brand zorgt samen met jou voor focus, helderheid en nieuw perspectief. Je klanten en medewerkers zien dit terug in het nieuwe communicatieconcept. En dit alles voor een vaste prijs van €7250,-. Sneller en goedkoper ga je dit nergens vinden.

De hierboven beschreven werkmethode staat niet in steen geschreven. Elke organisatie kent haar eigen geschiedenis, uitdagingen en wensen. Refresh Your Brand past zich hier op aan.

Wel belangstelling maar een beetje last van koudwatervrees? Rob helpt je er graag vanaf.